ELGATO EVE FLARE Portable Smart LED Lamp

SKU
10EAX8301

Na žalost izbrani izdelek trenutno ni na zalogi. Z oddajo vašega elektronskega naslova in s klikom na gumb Interes vas bomo obvestili takoj, ko bo izdelek na voljo.

 
Preveri možnosti
obročnega plačila
Več o tem >

Zaloga

Brezplačna dostava nad 99 €
Več o tem >

Podrobnosti

Prepustite se Eve Flare, da vas popelje v čarobni svet vaše najljubše barve. Eve Flare svetilka ustvarja čudovit ambient in pristno vzdušje v vašem domu ter vam omogoča raziskovanje najrazličnejših barv, ki so vam všeč. Na voljo je širok spekter barv, katerih odtenke lahko raziskujete z dotikom prsta in odkrivate povsem nove popolne odtenke za najrazličnejše priložnosti (romantična večerja, prijetna kopel, večerno branje...). Svetilka je prenosljiva, lahko jo nosite iz enega prostora v drugega in tako ustvarjate čarobno vzdušje sproti povsod, kamor greste - od spalnice do balkona, pa potem na vrt in nazaj. Upravljate jo lahko s pomočjo aplikacije Home app ali Eve app na vašem iPhonu in iPadu, lahko pa svoje želje tudi glasovno sporočite Siri. Nastavite lahko tudi urnik in Eve Flare se bo prižgala/ugasnila samodejno, kadar boste želeli. Polnjenje je brezžično, svetilka vzdrži brez polnjenja 6 ur.

Več informacij

Proizvajalec
Apple
EAN/UPC koda
4260195391376
Prejšnja serija
Ne
Barva
Večbarvno
Združljivost iOS
iOS 11 ali novejši
Združljivost iPhone
iPhone 5s/SE
Združljivost iPad
iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12,9, iPad Pro 11" (1. gen), iPad Pro 10.5", iPad Pro 9,7, iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad (6. gen - 2018), iPad (5. gen - 2017)
Napajanje
Vezetéknélküli töltés Input: AC 100-240 V, 50/60 Hz
Svetilnost
Beépített 90 lumenes LED