ELGATO EVE FLARE Portable Smart LED Lamp:

ELGATO EVE FLARE Portable Smart LED Lamp

SKU
10EAX8301
Prepustite se Eve Flare, da vas popelje v čarobni svet vaše najljubše barve. Eve Flare svetilka ustvarja čudovit ambient in pristno vzdušje v vašem domu ter vam omogoča raziskovanje najrazličnejših barv, ki so vam všeč. Na voljo je širok spekter barv, katerih odtenke lahko raziskujete z dotikom prsta in odkrivate povsem nove popolne odtenke za najrazličnejše priložnosti (romantična večerja, prijetna kopel, večerno branje...).
Prepustite se Eve Flare, da vas popelje v čarobni svet vaše najljubše barve. Eve Flare svetilka ustvarja čudovit ambient in pristno vzdušje v vašem domu ter vam omogoča raziskovanje najrazličnejših barv, ki so vam všeč. Na voljo je širok spekter barv, katerih odtenke lahko raziskujete z dotikom prsta in odkrivate povsem nove popolne odtenke za najrazličnejše priložnosti (romantična večerja, prijetna kopel, večerno branje...). Svetilka je prenosljiva, lahko jo nosite iz enega prostora v drugega in tako ustvarjate čarobno vzdušje sproti povsod, kamor greste - od spalnice do balkona, pa potem na vrt in nazaj. Upravljate jo lahko s pomočjo aplikacije Home app ali Eve app na vašem iPhonu in iPadu, lahko pa svoje želje tudi glasovno sporočite Siri. Nastavite lahko tudi urnik in Eve Flare se bo prižgala/ugasnila samodejno, kadar boste želeli. Polnjenje je brezžično, svetilka vzdrži brez polnjenja 6 ur.
Proizvajalec
EVE
EAN/UPC koda
4260195391376
Prejšnja serija
Ne
Barva
Večbarvno
Povezljivost
Bluetooth
Združljivost iOS
iOS 11 ali novejši
Združljivost iPhone
iPhone 5s/SE
Združljivost iPad
iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 11", iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12,9, iPad Pro 10.5", iPad Pro 9,7, iPad (5. gen - 2017), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad (6. gen - 2018), iPad mini
Napajanje
Vezetéknélküli töltés Input: AC 100-240 V, 50/60 Hz
Svetilnost
Beépített 90 lumenes LED
X