iSTYLE Comfort - Mac mini M2 Pro

SKU
istyle-comfort-mac-mini-m2-pro

Na žalost izbrani izdelek trenutno ni na zalogi. Z oddajo vašega elektronskega naslova in s klikom na gumb Interes vas bomo obvestili takoj, ko bo izdelek na voljo.

1 x Individualni posvet, bon za dodatke, podpora   + 59,99 €

124,99 €

Izbrana konfiguracija
   

  Kje je na zalogi?

  Podrobnosti

  Storitve in podpora strokovnjakov, ki najbolje poznajo tvoj Mac računalnik.

  Apple izdeluje strojno opremo, operacijski sistem in številne aplikacije. Tako naši strokovnjaki dobro razumejo, kako vse deluje skupaj in ti lahko pomagajo rešiti večino težav v samo enem pogovoru.

  Z nakupom paketa iSTYLE Mac Comfort si zagotoviš do 3 leta garancije.

  Vsak Mac ima enoletno kritje popravila računalniške opreme z omejeno garancijo in do 90 dni brezplačne tehnične podpore. V tem paketu prejmeš podaljšano garancijo za svoj računalnik, posebno 15-minutno individualno posvetovanje z enim od naših strokovnjakov za Apple, bon v vrednosti 25 EUR, ki ga lahko uporabiš za nakup Mac dodatne opreme in podporo pri uporabi storitve Find My v primeru ukradenega ali izgubljenega Maca.


  Podaljšana garancija do 3 let za kupljeno napravo.


  15 minut individualnega posveta s strokovnjaki za Apple.


  Bon za dodatno opremo v vrednosti 25 EUR.


  Tehnična podpora za nastavitev in uporabo funkcije Find My.

  Garancija za računalnik


  Podaljšana garancija do 3 let
  za kupljeno napravo.

  Zavaruj svoj Mac prenosnik z nadgradnjo garancije do 3 let in brezskrbno uživaj. Če se medtem s tvojim računalnikom Mac kaj zgodi, ga bo naš pooblaščeni servisni center Apple popravil in ti ga vrnil v brezhibnem stanju.

  Programska podpora


  Obrni se na Apple strokovnjake,
  ko potrebuješ podporo pri uporabi macOS.

  Če te daje negotovost, kako ustvariti račun, nastaviti Apple storitve, namestiti aplikacijo ali uporabiti funkcijo, ne skrbi. Pri nakupu izdelkov vprašaj naše Apple strokovnjake in z veseljem ti bodo pomagali.

  1. Uporaba macOS-a in iClouda.
  2. Hitre informacije o aplikacijah Apple, kot so Photos, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers in Keynote, ter profesionalnih aplikacijah, kot so Final Cut Pro, Logic Pro itd.
  3. Povezovanje s tiskalniki in omrežno opremo.

  Bon za dodatke


  Bon v vrednosti 25 EUR za nakup
  Mac dodatkov v naših trgovinah.

  Iščeš najboljšo rešitev za povezavo ali samo želiš, da je tvoj Mac vedno v prvotnem stanju? Ponujamo ti bon v višini 25 EUR za nakup dodatne Mac opreme, ki ustreza tvojim potrebam.

  Funkcija "Find My"


  Tehnična podpora za nastavitev in uporabo funkcije Finf My, ki vključuje iskanje približne lokacije tvoje macOS naprave.

  V primeru, da pozabite svoj MacBook, recimo na nedavni vožnji s taksijem ali v kavarni, je ključnega pomena, da ostanete mirni in hitro ukrepate.

  Pomagali ti bomo, da ga najdeš na zemljevidu in postaviš v izgubljeni način, z namenom, da ga nemudoma zakleneš. Če izgubiš napravo, se na zaklenjenem zaslonu prikaže sporočilo s številko za stik, tako da se lahko vsak, ki ga najde, obrne na nate, ne da bi imel dostop do tvojih podatkov.

  iSTYLE Comfort za Mac
  - 1 dodatno leto

  Fizične osebe / pravne osebe


  Z nakupom te storitve podaljšaš garancijo svojega računalnika za 1 leto in sicer na skupno 3 leta za fizične osebe ali 2 leti za pravne. V paketu prejmeš tudi posebno 15-minutno individualno posvetovanje z enim od naših strokovnjakov za Apple, bon v vrednosti 25 EUR, ki ga lahko uporabiš za nakup Mac dodatne opreme (ne velja za dodatke znamke Apple) in podporo pri uporabi storitve Find My v primeru ukradenega ali izgubljenega Maca.

  13-palčni MacBook Air M1
  Mac mini M2
  104,99 €
  13-palčni MacBook Air M2
  15-palčni MacBook Air M2
  13-palčni MacBook Pro
  Mac mini M2 Pro
  iMac
  124,99 €
  14-palčni MacBook Pro 174,98 €
  16-palčni MacBook Pro 244,99 €

  iSTYLE Comfort za Mac
  - 2 dodatni leti

  Na voljo z pravne osebe


  Z nakupom te storitve podaljšaš garancijo svojega računalnika za 2 leti in sicer na skupno 3 leta za pravne osebe. V paketu prejmeš tudi posebno 15-minutno individualno posvetovanje z enim od naših strokovnjakov za Apple, bon v vrednosti 25 EUR, ki ga lahko uporabiš za nakup Mac dodatne opreme (ne velja za dodatke znamke Apple) in podporo pri uporabi storitve Find My v primeru ukradenega ali izgubljenega Maca.

  13-palčni MacBook Air M1
  Mac mini M2
  154,99 €
  13-palčni MacBook Air M2
  15-palčni MacBook Air M2
  13-palčni MacBook Pro
  Mac mini M2 Pro
  iMac
  164,99 €
  14-palčni MacBook Pro 244,99 €
  16-palčni MacBook Pro 304,99 €

  Kako kupiti?

  1. Preko spleta skupaj s tvojim novim Mac prenosnikom.
  2. V eni izmed naših poslovalnic:
   1. iSTYLE Kristalna palača
   2. iSTYLE Citypark
  1. Odvisno od izbranega izdelka je veljavnost paketa iSTYLE Comfort 3 leta od datuma nakupa za fizične osebe in 2 ali 3 leta od datuma nakupa za pravne osebe.
  2. Storitve v paketu iSTYLE Comfort niso prenosljive na tretje osebe, lahko jih uporablja samo oseba, ki je opravila nakup, in za napravo, za katero je bila kupljena.
  3. Od nakupa do treh mesecev po nakupu paketa iSTYLE Comfort Mac lahko zahtevate 15 minut individualnega posvetovanja z našim Apple strokovnjakom za prodajo in tehnično podporo. Posvetovanje je mogoče zahtevati v trgovini, kjer je bila naprava kupljena, ali v kateri koli drugi trgovini iSTYLE v Republiki Sloveniji.
  4. Podaljšane garancije zagotavlja izključno Apple-ov pooblaščeni ponudnik storitev iSTYLE. Storitev je mogoče koristiti samo v poslovalnicah iSTYLE. Udeleženci programa bodo morali napravo vrniti v katero koli trgovino iSTYLE v Republiki Sloveniji, kjer bo opravljen servis naprave.

  Več informacij

  Proizvajalec
  iSTYLE
  Prejšnja serija
  Ne
  Združljivost Mac
  Mac mini M2 Pro

  Product declaration