Linksys Velop dvo-frekvenčni modularni mesh usmerjevalnik - komplet (2 kos):

Linksys Velop dvo-frekvenčni modularni mesh usmerjevalnik - komplet (2 kos)

SKU
WHW0102-EU
Celovita rešitev za žično in brezžično omrežje, ki zagotavlja izjemno pokritost s signalom in nemoteno povezavo.

Velop™ je celovita rešitev žične in brezžične povezave, ki je enostavna za uporabo, neverjetno hitra in omogoča 100 odstotno hitrost vašega omrežja. Vsako Velop vozlišče je močna dvo-frekvenčna naprava AC1300, ki služi kot usmerjevalnik, ojačevalec signala, dostopovna točka in most. Vse to uporabniku ponuja preverjeno tehnologijo prihodnosti, ki jo potrebuje za vnos večjega števila novih brezžičnih naprav v svoje omrežje.

Namestitev je hitra in enostavna, med uporabo pa se bazna postaja prilagaja uporabniškim potrebam. Sistem sam predlaga optimizacije sistema in se sam obnavlja. Dodatno ponuja različne možnosti za goste in za starševski nadzor. Z dodatnimi enotami lahko enostavno razširimo mrežo tudi na večje površine in enakomerno pokrijemo celotno stanovanje ali hišo. Enote med seboj vzpostavljajo t. i. mesh omrežje, ki služi najbolj opimalni pokritosti s signalom. V mreži lahko kombiniramo različne Velop enote.

Na voljo je tudi komplet treh enot ali posamezne enote.

Proizvajalec
Linksys
Prejšnja serija
Ne
Barva
Bela
Barva
White
Brezžična povezljivost
Dual Band MU-Mimo tehnologija (1 x 2,4GHz; 2 x 5GHz)
Žična povezljivost
2 x GIGA LAN/WAN priključek (10/100/1000 Mb/s)
Komentar

Maksimalna hitrost je lahko dosežena samo z brezžičnimi napravami, ki podpirajo protokol IEEE 802.11ac. Na hitrost lahko vpliva več dejavnikov kot so oddaljenost od usmerjevalnika, količina prenesenih podatkov, uporabljeni materiali v zgradbi, operacijski sistem, kombinacija uporabljenih naprav in motnje okolice.

X