Netatmo vremenska postaja

SKU
K-NWS01-EC

Na žalost izbrani izdelek trenutno ni na zalogi. Z oddajo vašega elektronskega naslova in s klikom na gumb Interes vas bomo obvestili takoj, ko bo izdelek na voljo.

 
Preveri možnosti
obročnega plačila
Več o tem >

Zaloga

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €
Več o tem >

Podrobnosti


Netatmo je pametna vremenska postaja, ki omogoča sledenje vašim lokalnim vremenskim razmeram in kakovosti zraka. Vključuje notranji in zunanji modul, ki vam meri podnebne spremembe v zaprtih prostorih in na prostem:
• temperatura
• vlažnost
• tlak
• koncentracija CO2
• raven hrupa
Vsi podatki se preko Wi-Fi omrežja prenesejo na uporabniku prijazno Netatmo aplikacijo, ogledate pa si jih lahko na vašem pametnem telefonu, tablici (iPhone, iPad, Android) ali osebnem računalniku.
Oglejte si zemljevid, na katerem je možno preveriti temperaturo, vlago in zračni tlak iz zunanjih modulov vseh Netatmo vremenskih postaj uporabnikov po svetu, ki so v nastavitvah omogočili javno deljenje.
Trenutne vremenske razmere
Možnost vpogleda temperature, vlage, zračnega tlaka, koncentracije CO2 in hrupa v realnem času na vašem pametnem telefonu, tablici ali računalniku, kjerkoli se nahajate. S pomočjo enostavnih grafov lahko vpogledate tudi v zgodovino za željeno časovno obdobje.
Vremenska napoved
Natančna 7 dnevna vremenska napoved, ki temelji na natančni lokaciji senzorja.
Dogodki in obvestila
Bodite obveščeni ob dogodkih, kot je visoka raven CO2, neobičajno visoke ali nizke temperature, nepričakovana sprememba zračnega tlaka. Ste vedeli, da je običajna raven CO2 zunaj okoli 400 ppm, v primerno prezračevanem prostoru pod 1.000 ppm, vrednosti preko 2.000 ppm pa povzročajo zaspanost in glavobol?

Več informacij

Proizvajalec
Netatmo
Prejšnja serija
Ne
HomeKit compatibility
Ne
Združljivost iOS
iOS 9 ali novejši