Nokia Wireless Blood Pressure Monitor

SKU
BP-801-ALL-INTER

Na žalost izbrani izdelek trenutno ni na zalogi. Z oddajo vašega elektronskega naslova in s klikom na gumb Interes vas bomo obvestili takoj, ko bo izdelek na voljo.

Brezžičen merilec krvnega tlaka
 
Preveri možnosti obročnega plačila
Več o tem >

Zaloga

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €
Več o tem >

Prejmi darila v vrednosti 58,38 €

Podrobnosti

Nokia merilec krvnega tlaka je revolucionarni pripomoček, ki v povezavi z iOS ali Android napravo beleži vaš krvni tlak in srčni utrip.

Uporaba je popolnoma enostavna. Merilec namestimo na roko in ga priključimo na iOS napravo s 30-pinskim priključkom. Aplikacija se samodejno zažene in meritev se prične v trenutku.

Nokia merilec krvnega tlaka ima tudi možnost pošiljanja rezultatov preko spletne pošte vašemu zdravniku, prijatelju ali trenerju.

Merilec zazna krvni tlak med 0 in 285 mmHg z natančnostjo ±3 mmHg oz. 2% izmerjene vrednosti. Beleženje srčnega utripa zazna med 30 in 200 utripov na minuto z natančnostjo ±5%. Za delovanje potrebuje 4 baterije (1.5V AAA), ki so priložene v paketu.

S pomočjo brezplačne mobilne aplikacije, je zdaj merjenje in sledenje vaših sistoličnih / diastoličnih številk, srčnega utripa in časa meritev še bolj enostavno in uporabno kot kdajkoli doslej. Aplikacija vam prav tako ponuja možnost ustvarjanja načrta dnevnih obrokov in spremljanja zaužite hrane za boljše razumevanje vašega zdravja. Lahko si tudi nastavite opomnike, s katerimi boste ostali osredotočeni na svoje cilje.

Več informacij

Proizvajalec
Withings
Teža
0.4000
EAN/UPC koda
3700546702440
Barva
Bela
Model
BPM
Velikost
BPM
Povezljivost
Ne
Kapaciteta
Ne
Dimenzije in teža
150 x 140 x 100 mm
600 g (brez baterij)
HomeKit compatibility
Ne
Združljivost iOS
iOS 8 ali novejši
Napajanje in baterija
4 x AAA alkalne baterije
Kaj je v škatli?
1 x Merilec krvnega tlaka Withings
4 x baterije (1.5V AAA)

Product declaration