Izjava o zasebnosti

iSTYLE - iSTYLE d.o.o. (v nadaljevanju iSTYLE) - se obvezuje, da ne bo zlorabljal osebnih podatkov iz obrazca naročil. Za osebne podatke se smatrajo vsi podatki, ki se uporabljajo za ugotavlja identitete kupca (npr. ime, priimek, naslov, e-poštni naslov itd.). iSTYLE se obvezuje, da osebnih podatkov kupca ne bo razkrival tretji osebi, razen v primeru, ko to izrazito predpisuje zakon in kadar je to potrebno za izpolnitev obvez.

Vsi podatki o kupcu so strogo zaupni in so na voljo le zaposlenim, če so ti podatki potrebni za opravljanje dela. Vsi zaposleni v iSTYLE-u so odgovorni za delovanje skladno z načeli o varstvu osebnih podatkov. iSTYLE se obvezuje nuditi zaščito osebnih podatkov kupca na način, da zbira samo tiste osebne podatke kupca, ki so potrebni za izpolnitev obvez. Podatke, ki se z obiskom spletne strani samodejno beležijo, a niso osebni podatki (npr. vrsta brskalnika, število obiskov, čas obiska, trajanje obiska itd.), ima iSTYLE pravico uporabiti izključno samo za ocenjevanje obiskanosti spletne strani ter za izboljšanje vsebine in funkcionalnosti.

iSTYLE informira svoje kupce o načinu uporabe zbranih podatkov in jim redno daje možnost izbire uporabe njihovih podatkov, vključno z možnostjo odločitve, ali naj se njihovo ime umakne s seznama, ki se uporablja za marketinške kampanije. V primeru spremembe kateregakoli podatka (npr. naslov za plačilo, naslov za dostavo, telefonska številka itd.), kateri se beležijo tekom registracije, je kupec dolžan obvestiti iSTYLE. V primeru, da iSTYLE o spremembi ni obveščen, le ta za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v zvezi z naročili in dostavo izdelkov. Zgoraj navedene določbe o varstvu osebnih podatkov se nanašajo izključno na domeno istyle.si in na vse strani znotraj domene, a ne na vse zunanje spletne strani na katere kažejo povezave na tej domeni.

Razen v primeru elektronskega naročila, iSTYLE kupcu ne bo pošiljal elektronske pošte, če kupec v to ni izrecno privolil.