Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade in iCloud+

Prejmi 3 mesece brezplačno. Mi častimo.

Apple Music

Apple TV+

Apple Arcade

iCloud+

Preizkusi jih brezplačno.
Naroči se in uživaj.

Pogosta vprašanja

Kaj je Apple Music?
Apple Music je storitev pretakanja, ki ti omogoča poslušanje več kot 90 milijonov skladb. Njegove odlične funkcije vključujejo možnost prenosa tvojih najljubših skladb in njihovo predvajanje brez povezave, besedila v realnem času, poslušanje na vseh tvojih najljubših napravah, novo glasbo, prilagojeno samo vam, izbrane sezname predvajanja naših urednikov in še veliko več. Vse to poleg ekskluzivnih in izvirnih vsebin.
Kako lahko poslušam Apple Music?
Apple Music je že na tvojem iPhonu, iPadu, Apple Watchu, Apple TV-ju, Macu in HomePodu mini – poslušaš pa ga lahko tudi s CarPlay ali na spletu preko music.apple.com. Apple Music je na voljo tudi na napravah Windows in Android, zvočnikih Sonos, Amazon Echo, Google Nest, pametnih televizorjih in več.
Ali je Apple Music enak iTunes?
Tvoja knjižnica iTunes je še vedno tvoja. Do celotne zbirke lahko dostopaš iz Apple Music ali iTunes za macOS ali Windows.
Ali sem upravičen do trimesečne brezplačne ponudbe Apple Music? Kako jo unovčim?
Z ustrezno zvočno napravo lahko dobite tri mesece brezplačne glasbe Apple Music. Prepričaj se, da ima tvoj iPhone ali iPad najnovejšo različico iOS ali iPadOS. Nato lahko aktiviraš preizkusno različico Apple Music, potem ko zvočno napravo seznaniš s svojim iPhonom ali iPadom. Po prvi aktivaciji ustrezne naprave imaš tri mesece, da unovčiš ponudbo.
Kaj je Apple TV+?
Apple TV+ je storitev pretakanja, ki vključuje originalne vsebine Apple Originals – nagrajene serije, prepričljive drame, revolucionarne dokumentarne filme, otroško zabavo, komedije in še več. Nove vsebine so dodane vsak mesec.
Kako ga lahko gledam?
Glej Apple TV+ v aplikaciji Apple TV, ki je že na tvojih najljubših napravah Apple. Preprosto odpri aplikacijo, klikni ali tapni Apple TV+ ter uživaj v oddajah in filmih. Apple TV+ lahko gledaš tudi na platformah za pretakanje, priljubljenih pametnih televizorjih in televizorjih, ki podpirajo AirPlay, z aplikacijo Apple TV – ali pa gledaš na spletu na tv.apple.com.
Ali lahko vsebine prenesem in jih gledam brez povezave?
Vsekakor. Prenesite svoje najljubše vsebine Apple na svojo napravo in jih glej kjer koli in kadar koli brez povezave Wi-Fi.
Kaj je iCloud+?
iCloud+ združuje vse, kar ti je pri iCloud všeč, s še več odličnimi funkcijami. Ko se naročiš na iCloud+, prejmeš dostop dostop do funkcij Private Relay in Hide My Email, razširjene podpore za HomeKit Secure Video in izbire načrtov za shranjevanje tvojih fotografij, datotek in drugega.
Ali še obstaja brezplačna različica iClouda?
Seveda. Vsi lastniki naprav Apple še vedno dobijo brezplačnih 5 GB prostora za shranjevanje v iCloud. Kadar koli lahko nadgradiš na iCloud+ za še zmogljivejše funkcije zasebnosti in razširjen prostor za shranjevanje vaših podatkov.
Kaj je Apple Arcade?
Apple Arcade je naročniška storitev iger, ki ponuja neomejen dostop do naraščajoče zbirke več kot 200 vrhunskih iger med katerimi najdeš nove izdajami, dobitnike nagrad in najbolj priljubljene iz trgovine App Store, vse brez oglasov ali nakupov v aplikaciji. Igre Apple Arcade lahko igraš na iPhone, iPad, iPod touch, Mac in Apple TV napravah.
Kako pogosto se dodajajo nove igre?
Nove igre in posodobitve vsebine se v Apple Arcade dodajajo vsak teden. Za predogled prihajajočih izdaj poišči razdelek Kmalu na zavihku Arcade v aplikaciji App Store.
Ali se lahko igram z igralnim ploščkom?
Gotovo lahko. Če na produktni strani App Store za igro vidiš ikono igralnega ploška, ga igra podpira. Uporabljaš ga lahko za igranje številnih iger v Apple Arcade. Nekatere igre na Apple TV ga celo zahtevajo.