Izziv "Ring in the New Year" na Apple Watch za dober začetek leta

Apple se pripravlja na začetek novega leta z vrnitvijo izziva aktivnosti na Apple Watchu, ki smo ga že kar pogrešali. Natančneje, vračajo izziv "Ring in the New Year" za lastnike Apple Watcha

Izziv aktivnosti, v katerem smo lahko uživali v letih 2017 in 2018, je leta 2019 skrivnostno izginil. Vendar se njegova vrnitev pričakuje v letu 2020, lastniki Apple Watcha pa lahko v naslednjih dneh pričakujejo obvestila o tem.

Sezona praznikov ni preveč dobra za zdravje in kondicijo. Po nekaj dneh počitka in uživanja v večjih količinah hrane in pijače, po 1. januarju vsi govorimo o novoletnih zaobljubah, ki pa se jih le redko držimo.

Vendar pa vas bo vaša zaupanja vredna ura Apple Watch pripravila do tega, da se odpravite v pravo smer, vse to pa s pomočjo Applovega prihajajočega izziva "Ring in the New Year". Kaj morate vedeti o tem:

Za izziv "Ring in the New Year" morate 7 dni zapored zapreti vse tri aktivnostne obročke. To pomeni, da stojite in se gibate vsaj eno minuto vsako uro, 12 ur na dan. Vsak dan boste morali vsaj 30 minut telovaditi in vsakih 24 ur doseči cilj kurjenja kalorij.

To je podobno znački Perfect Week (vse aktivnosti). Vendar pa je ta izziv mogoče uspešno opraviti z dokončanjem 7 dni zapored, ne glede na prvi dan v tednu, Perfect Week pa mora biti teden od ponedeljka do nedelje.

Izziv aktivnosti "Ring in the New Year'" bo tistim, ki ga dokončajo in so lastnik Apple Watcha, prinesel posebno značko in ekskluzivne nalepke Activity za iMessage. Za dokončanje izziva bodo morali tekmovalci sedem dni zapored dokončati vse tri aktivnostne obroče.

Za zapiranje vseh treh obročev bodo uporabniki morali:

  • Stati najmanj eno minuto vsako uro in to v času 12 ur
  • Telovaditi vsaj 30 minut
  • Doseči zadani cilj pokurjenih kalorij

Izziv naj bi se začel 7. januarja in bo trajal do 31. januarja, tako da lahko novoletne zaobljube izpolnijo vsi. Uporabniki Apple Watcha bodo o začetku izziva obveščeni.