Blog

Kako iPhonu preprečiti spreminjanje svetlosti zaslona

Čeprav je nekaterim morda všeč, da se svetlost zaslona na iPhonu spreminja glede na okolico, se morda vam ne zdi tako. Zaslon lahko ročno posvetlite ali zatemnite, vendar obstaja nastavitev, ki jo lahko onemogočite, tako da vam glede svetlosti zaslona ne bo treba več skrbeti.

Izvedite več

Nasveti za kar najboljši izkoristek Launchpada na Macu

Launchpad na vašem Macu vas bo morda spomnil na začetni zaslon vašega iPhona ali iPada. Gre za lepo in organizirano mrežo aplikacij. Ko naložite aplikacijo iz trgovine App Store, se pokaže takoj na Launchpadu in od tam se lahko odločite, kaj želite storiti.

Izvedite več

Obvestilo o obratovanju

Zaradi razmer s COVID-19 in skrbi za zdravje naših strank, zaposlenih in poslovnih partnerjev smo sprejeli nekatere ukrepe s katerimi želimo zmanjšati možnos širjenja virusa.

Izvedite več

Kako očistiti iPhone - in kako zagotovo ne

Čeprav boste svoj iPhone ves čas dvigovali k ustom, ga držali blizu obraza in ves čas tipkali po njemu, je zaslon - in celoten telefon na splošno - odlično mesto za razmnoževanje bakterij. V teh dneh, polnih okužb, je tukaj nekaj nasvetov za varno in čisto napravo.

Izvedite več

Kako združiti mape na vašem Macu

Ste že kdaj ustvarili mapo, pozabili, da ste jo ustvarili, in ustvarili drugo z istim imenom na drugem mestu? Mogoče ste to storili za delovne datoteke, davčne dokumente ali šolske naloge. Zdaj imate dve različni mapi na dveh različnih mestih z istim imenom.

Izvedite več

Elementi 1 za 12 od skupaj 154

Stran