Predstavljamo Apple Music radio

Apple Music 1 in dve novi postaji, Apple Music Hits ter Apple Music Country, vsi nudijo ekskluzivne izvirne oddaje vodilnih svetovnih gostiteljev glasbe in glasbenih umetnikov.

Apple je 18. avgusta oznanil dve novi globalni radijski ponudbi na Apple Music v živo: na voljo sta ljubiteljem glasbe v 165 državah. Od 18. avgusta dalje je Beats 1, reprezentančna globalna radijska postaja, preimenovana v Apple Music 1, uvedeni pa bosta tudi dve dodatni radijski postaji: Apple Music Hits, ki predvaja priljubljene pesmi iz 80-ih, 90-ih in 2000-ih let, ter Apple Music Country, s poudarkom na country glasbi, ki je zelo priljubljena v ZDA.


Od uvedbe storitve Apple Music leta 2015 je Beats 1 zrasel v eno najbolj poslušanih radijskih postaj na svetu: zanesljivo nudi najboljše poglobljene intervjuje z umetniki, več globalnih ekskluzivnih dogodkov in premier kot katera koli druga postaja in edinstven program, ki leto za letom ustvarja trenutke, o katerih je vredno poročati. Skozi celotno obdobje svojega razvoja je Beats 1 podpiral samoumevno tovarištvo s skupnostjo umetnikov ter zagovarjal razvrščanje in odkrivanje, ki ga opravljajo ljudje – in s tem pristopom bodo nadaljevale vse tri postaje.

60 milijonov pesmi, zdaj 4 mesece brezplačno. Kako zveni?


Če še niste preizkusili storitve Apple Music in vas zanimajo nove postaje, imamo dobre novice. Kot darilo vam sedaj podarjamo 4-mesečen brezplačen preizkus! Preprosto kliknite spodnjo povezavo in prevzemite kodo za brezplačni preizkus.

*4- mesečna ponudba je na voljo samo za nove naročnike, toda če ste že porabili 3 mesece, ki jih nudi Apple, še vedno lahko dobite en brezplačni mesec.

Beats 1 smo preimenovali v Apple Music 1

Apple Music 1 s svojimi vrhunskimi studii je center pogovora, ki se vrti okrog pop kulture in globalna destinacija za umetnike z vsega sveta, ki tu izdajajo svojo glasbo, oznanjajo novosti in se pogovarjajo neposredno z oboževalci. Temeljni voditelji za Apple Music 1 so: Zane Lowe, Ebro Darden, Brooke Reese, Dotty, Hanuman Welch, Matt Wilkinson, Nadeska, Rebecca Judd in Travis Mills. Ponujajo vrsto oddaj s pomembnimi imeni na glasbeni sceni, kot je med drugim Action Bronson. Postaja ima studie v Los Angelesu, New Yorku, Nashvillu in Londonu, tako da program lahko poteka nonstop.

Predstavljamo Apple Music Hits in Apple Music Country

Apple Music Hits nudi poln katalog najpomembnejših pesmi, ki jih ljudje poznajo in jih imajo radi, iz 80-ih, 90-ih in 2000-ih let. Postaja predvaja izjemne nove oddaje z opaznimi umetniki in voditelji, ter poslušalce povezuje z zgodbami izza najbolj priljubljenih pesmi na svetu.

Radio je neločljivo povezan s kulturo country glasbe. Apple Music Country to izkušnjo za sodobnega oboževalca še poglobi. S tem, ko se country glasba razvija in širi po vsem svetu, tudi Apple Music Country namerava biti prva izbira za vsak vidik tega vse bolj raznolikega žanra. Postaja nudi mešanico današnje najboljše glasbe, hkrati pa oboževalcem predstavlja jutrišnje zvezde in jih spominja na legendarne umetnike ter posnetke, ki so oblikovali in opredeljevali country glasbo v preteklosti.

Radio ni za vas? Brez skrbi, tudi za vas imamo nekaj.

Preizkusite Apple Music, zdaj 4 mesece brezplačno, in brskajte po naših predstavljenih predvajalnih seznamih:

Summer vibes

Doživite klasiko poletnih plesišč. Nekateri spomini so morda nejasni, toda te melodije bodo živele večno.

Happy hits

Najsi potrebujete val pozitivne energije ali pa želite samo ohraniti veselost, vam bodo ti lahkotni ritmi in navdihujoči glasovi utrli pot do sreče. Predvajalni seznam je poln trenutnih hitov in nedavnih priljubljenih pesmi, napevov, ki ostanejo v spominu, in neustavljivih ritmov. Posnetke redno posodabljamo: če vam je melodija polepšala dan, jo dodajte v svojo knjižnico.

Pure workout

Energični pop, plesna glasba in hip-hop, ki vas ohranjajo v formi.