Obvestilo o obratovanju

Zaradi razmer s COVID-19 in skrbi za zdravje naših strank, zaposlenih in poslovnih partnerjev smo sprejeli nekatere ukrepe s katerimi želimo zmanjšati možnos širjenja virusa.

Dragi Apple navdušenci, da bi s skupnimi močmi zmanjšali širjenje novega koronavirusa, smo tudi v iSTYLU, skladno z odločbo vlade in predvsem z namenom varovanja zdravja naših strank, zaposlenih in naših partnerjev od ponedeljka, 16. 03. 2020, do nadaljnjega zaprli poslovalnico v Kristalni palači BTC.

Še vedno pa za vas 24/7 ostaja dostopna naša spletna trgovina istyle.si, ki zaradi preprečevanja okužb obratuje pod nekoliko spremenjenimi pogoji:

  • Osebni prevzemi v poslovalnici do nadaljnega niso možni.
  • Dobavni rok za izdelke na zalogi v Ljubljani se podaljša z 1-2 dni na 2-3 dni, za izdelke na voljo v centralnem skladišču pa s 4-7 dni na 6-9 dni.
  • Z namenom zmanjševanja kontakta med strankami in dostavno službo plačila po povzetju niso možna.
  • Ob dostavi paketa bo kurir upošteval predpisano razdaljo 1,5 metra.
  • Naše telefonske linije ostajajo odprte, a se lahko zgodi, da ne bomo vedno dostopni. Priporočamo vam, da vsa svoja vprašanja naslovite na naše elektronske naslove navedene spodaj.
  • Zaradi izrednih razmer veljajo novi pogoji tudi za vsa naročila oddana med vikendom (13. do 15. 03. 2020).

Za stranke, ki imate svojo napravo v servisu ali potrebujete servisno storitev veljajo sledeči pogoji:

  • Vročitev okvarjene ali nedelujoče naprave v popravilo je možen le preko pošte. Enako velja tudi za prevzem popravljene naprave. V kolikor imate svojo napravo že v popravilu se obrnite na servisni elekronski naslov, ki je naveden spodaj, da se dogovorite za prevzem.
  • Za vročitev potrebujemo vse kontaktne podatke (ime, priimek, naslov, telefonska številka, e-mail), kopijo računa, podroben opis napake ter pristopno geslo naprave v kolikor ga stranka koristi in bo morda potrebovala storitev hrambe podatkov.
  • Pred vročitvijo mora stranka izklopiti storitev Find My Device. Navodila, kako to narediti, najdete tukaj.

Kontaktni naslovi:

Z nami se lahko družite tudi preko naše Facebook strani ali Instagram profila.

Upamo, da se bo situacija čim prej vrnila v normalno stanje in se kmalu zopet srečamo v živo!

Do takrat pa pazite na svoje zdravje in zdravje drugih ter ostanite doma!

❤️

Ekipa iSTYLE