Apple Watch je zdaj na voljo tudi v Sloveniji!

Po tako dolgem čakanju je svetovna uspešnica končno prispela tudi v Slovenijo. Kupite jo lahko na 10 obrokov z 0% obresti!

Najhitreje rastoči segment Applove linije izdelkov je nosljiv pripomoček, ki ga večinoma poganjajo AirPodsi in Apple Watch. Applova pametna ura je bila predstavljena septembra 2014 in postala je pravi hit. Od takrat so izdelek večkrat posodobili in trenutno najnovejši model je Apple Watch 4. Z leti je ura postala številka ena na svetu!

Na žalost v Sloveniji uradno nismo mogli kupiti pametne ure Apple Watch. Do tega trenutka!

Čakanja je konec in kralj vseh nosljivih naprav je zdaj na voljo v naši spletni trgovini. Oglejte si naš izbor in izbirajte med različnimi urami Apple Watch.

In že smo pri najpomembnejših podrobnostih, ki jih morate vedeti pred nakupom vašega novega pomočnika.



Kje jo lahko preizkusite?

Vsi modeli, ki so v prodaji, bodo na voljo za preizkus v vseh naših trgovinah. Tu lahko preizkusite obe ure v različnih velikostih in barvah ter preverite razpoložljive ujemajoče se paske. Štiri različni modeli Apple Watch nestrpno čakajo, da jih preizkusite in poiščete tiste, ki vam najbolj ustrezajo.

Koliko stanejo?

Seveda je to eno najpomembnejših vprašanj. V primeru serije 3 lahko izbirate med dvema različnima velikostma ohišja, 38 in 42 mm. Naprave serije 4 pa so še malo bolj drzne. Na voljo so namreč v velikostih 40 in 44 mm, vse v vesoljsko sivi in srebrni barvi (in seveda zlati za serijo 4). Cene se začnejo pri 312 € za modele Apple Watch 3 in pri 436 € za Apple Watch 4 naprave.

Kdaj se bo začela prodaja?

Vse pametne ure Apple Watch bodo naprodaj od 19. julija. Če se želite prepričati, da boste med prvimi v vrsti, ki imajo popolnoma nove ure, prednaročite svojo napravo na spletu že danes.

Bo na voljo tudi servisiranje?

Da, skupaj s predstavitvijo izdelka bodo na voljo tudi servisi za Apple Watch ure pri naših pooblaščenih ponudnikih Applovih storitev.

So v prodaji tudi kakšni pripomočki?

Da, v naši spletni trgovini lahko v tem trenutku najdete veliko različnih pripomočkov, naša izbira pa se eksponentno širi.



Katera je najboljša ponudba, ki vam jo lahko zagotovimo?

S predstavitvijo ure Apple Watch v Sloveniji smo ustvarili ponudbo, ki bo našim strankam omogočila še večjo dostopnost do izdelka. Ponujamo vam možnost nakupa ure na obroke, naša ponudba pa velja med 19. julijem in 29. avgustom na iSTYLE Kristalna palača BTC. Ključne podrobnosti:

  • 10 obrokov z 0% obresti
  • Financiranje prek Leanpay
  • Polog ni potreben
  • Posel lahko sklene v samo 10 minutah v iSTYLE Kristalna palača BTC, ne da bi pri tem morali obiskati vašo banko

Če želite izvedeti več o napravah, ki so na voljo, obiščite našo spletno trgovino, lahko nas kontaktirate preko spleta in v naših trgovinah, kjer bodo naši sodelavci odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam pomagali najti najprimernejši model, ste vedno dobrodošli.