Povsem nova dimenzija videoiger, dostopna na Apple Arcade

Drugačna Apple storitev, ki vključuje ekskluzivne igre, ki so dostopne samo preko Apple Arcade.

Apple Arcade je ena najnovejših storitev in ponuja najrazličnejše videoigre, ki so jih zasnovali razvijalci iz celega sveta in s tem ustvarili vrhunski in popolnoma nov pristop k svetu gaminga.

Kaj lahko pričakuješ od storitve Apple Arcade?

Si naveličan igranja po pravilih? Potem si prišel na pravo mesto – predstavljamo ti Apple Arcade storitev, ki ponuja igranje iger po tvojih pravilih. Kar je še bolj privlačno, je to, da te prav vsak mesec pričakujejo nove videoigre. Igraš povsem brez oglasov, ni omejitev pri času igranja in za igranje ne potrebuješ internetne povezave, saj so igre predhodno naložene na tvojo napravo preko storitve Apple Arcade.

Apple Arcade naročnina na igre ti omogoča neomejen dostop do naraščajoče zbirke naslovov. Storitev trenutno obsega preko 200 vrhunskih iger – z najnovejšimi izdajami, prejemniki nagrad in najbolj priljubljenimi naslovi iz App Stora. Poleg tega imajo najpomembnejšo vlogo pri razvoju razvijalci iz celega sveta, ki se trudijo ustvariti video igre, v katerih boš najbolj užival.

Tisto, kar te verjetno najbolj zanima, je sam izbor iger. Spodaj navajamo najbolj priljubljene v zadnjem času:

  • NBA 2K22 Arcade Edition,
  • Angry Birds Reloaded,
  • Lego Star Wars: Castaways,
  • Fantasian,
  • Sneaky Sasquatch,
  • Wonderbox: The Adventure Maker

Igraj z igralnim ploščkom

Imeti več možnosti je vedno dobra stvar! Lahko igraš z igralnim ploščkom ali brez – izbira je samo tvoja. Vse Apple Arcade igre so dostopne prek standardnih upravljalnih elementov na dotik, mnoge pa vključujejo tudi podporo za igralne ploščke, ki ti pomagajo pri igranju in še večjem užitku v igrah. Naredi korak v virtualni svet, kjer lahko sodeluješ kot v resničnosti in v katerem plošček še dodatno prispeva k bolj razburljivemu igranju.
Pomembno je poudariti, da lahko za uživanje v igrah Apple Arcade uporabljaš že svoj iPhone z igralnim ploščkom. Edina stvar, ki jo moraš storiti, je nakup ploščka, na katerega lahko pritrdiš svoj iPhone in igranje se lahko prične.

Pridruži se in ostani

Enkrat, ko boš pričel uživati v uporabi Apple Arcade in izboru, ki ga ponuja, ne boš več želel igrati drugje. To ni običajna igralna storitev, kjer si omejen na enega razvijalca iger ali eno vrsto videoiger. Apple Arcade ti ponuja širok izbor vznemirljivih naslovov in tem – za vsakogar se najde nekaj, storitev pa se zagotovo se ne bo ustavila, saj bo s pomočjo razvijalcev iger na voljo vedno več razburljivih in zanimivih iger. Prepričani smo, da ne boš imel razloga za prenehanje naročnine.

Izkoristi brezplačno poskusno obdobje

Če nisi prepričan, da ti bo storitev Apple Arcade všeč, ti predlagamo, da izkoristiš brezplačno 3-mesečno poskusno obdobje samo pri iSTYLE. Ponujamo ti 3 brezplačne mesece uporabe Apple Arcade, več informacij o promociji pa najdeš na naši spletni strani.

Preizkusi

Po preteku brezplačnega obdobja mesečna naročnina znaša 4,99 EUR, vključuje pa:

  • neomejen dostop do več kot 100 iger,
  • brez oglasov in brez nakupov v samih igrah,
  • igre z ali brez internetne povezave,
  • dostop za do 6 družinskih članov,
  • do iger dostopaš prek ene naprave in lahko nadaljuješ prek druge,
  • sam se odločiš, ali želiš posredovati osebne podatke,
  • deluje s funkcijama »Screen Time« in »Parental Control«,
  • deluje z igralnimi ploščki PlayStation (PS4, PS5) in Mfi.


Za konec naj dodamo, da Apple Arcade po prvih treh mesecih brezplačnega obdobja in vsakem naslednjem za ceno 4,99 EUR na mesec za vso družino trenutno izstopa kot storitev, ki ponuja videoigre po najugodnejši ceni in enostavnosti uporabe. Igre so izvirne in ti omogočajo nemoteno preklapljanje z ene naprave na drugo. Na voljo so tudi številne druge funkcije, kot je nalaganje edinstvenih videoiger, ki jih lahko igraš brez povezave in do katerih lahko za neprekinjeno zabavo dostopa kar 6 družinskih članov. Poleg brezplačnih treh mesecev storitve Apple Arcade lahko dobiš tudi Apple Music, Apple TV+ in iCloud+ popolnoma brezplačno. Z le nekaj kliki si prenesi kodo, jo uporabi in v njej uživaj naslednje 3 mesece.